torstai 7. kesäkuuta 2012

Smile,let everyone know that today you are stronger than yesterday~

Heipsis! Nää lomapäivät on menny ihan oikeesti löysäillessä! En oo tehny paljon mitään paitsi kävin eilen kirpparilla ja mukaan tarttu ihana retro mekko! Mutta eiks se niin pidä ollakkin?! Tänään vietetään  äidin kanssa leffailtaa.. Vuokrattiin eilen One for the money luulin juonen perusteella hyväksi,mutta en oo varmaan koskaan kattonu nuin paskaa vuokra leffaa tai no ei me ees katottu sitä ees loppuun ku se oli niin huono! Maku asioistahan ei voi kiistellä, mutta perustelen kantani sillä että juoni oli niin sekava ettei ees älynny mitä tapahtuu ja kuka on kuka.. Harmitti, koska Katherine Heigl on yksi mun lemppari näyttelijöistä! No nyt tänään uudella yrityksellä joku Johnny Deppin tähdittämä leffa saa nähä onko hyvä.. Toivon ainakin, että olis!:)
 Joo maanantaina lähen tosiaan Haapavetukkaan.. (haapavesi) Ja sieltä sitten hyvällä säkällä 21-23 päivä jos saatais hyvän hintanen äkkilähtö niin ulkomaille. Ne tosi paljon tyrkyttää nyt Kreikkaa niissä äkkilähdöissä mutta saa nähdä.. Niitä lähtöjä yritän kuumeisesti kuitenkin bongailla että pääsis juhannukseksi etelän lämpöön, koska äitillä on heinäkuussa töitä. Rakastan matkustamista yli kaiken!!! Rantalomat on just parhaita! Valkoinen hiekka ja ranta, aah!
 Onko teillä kesämatkoja tulossa? Tähän loppuun kaks terävää treeni biisiä mun mp3 sesta!

Mukavaa torstaita everybodyyy!! :)

4 kommenttia:

 1. mooi! kiva blogi, täs postaukses vaa ei ollu kuvia mut ei se haittaa :-D liityin sun blogiis, nii liity mun ! (;(; http://riikka-rememberme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. kivan oloinen blogi! LIITYIN!

  http://urbanandchicken.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Moikka! Oon aiemminkin jo lukenu sun blogia, mutten oo liittynyt vielä lukijaks, kun en oo ihan vielä innostunu täysillä :)
  Seurailen kuitenkin tätä ja katson mihin päin tää etenee!

  http://daywithkatarina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kaikki risut ja ruusut tervetulleita, mutta asiattomat kommentit voisitte jättää pois!