sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

stand up for what you believe in~

Heissan kaikki! Huh! Tänään tuntu siltä, että ulkona os ollu tyyliin jotain 30 astetta lämmintä ja oliki varmasti. Sitten luulin, että tuli joku pommi-isku, kun ukkonen löi niin lujaa. Ja nyt tässä vaiheessa mää kysyn iteltäni että: mihin se kesä meni? Ei kesää ei ole vielä pelattu loppuun tai menetetty, mutta pian on aika hiilata persauksensa takaisin koulun penkille ja se jos mikä on turhauttavaa. Joskus vanhoina ja hyvinä aikoina odotin kieli pitkällä että milloin koulu alkaa, mutta nyt lasken inholla päiviä koulun alkamiseen.. Tämä kesä on ollut kaikin puolin mahtava joten eiköhän sitä kouluakin kestä - ainakin VÄHÄN aikaa? No pakkohan se on.
Oon pitäny itteni juonessa mukana joten ei oo ollu kauheesti aikaa postailla- anteeksi. Mulla ois vielä vaikka mitä asioita hankittava kouluun: vaatteita, kangasreppu, kynät ja kaikki muukin tarpeellinen tai vähemmän tarpeellinen :) Oottekos te hankkineet jo kaiken tarvittavan koulun alkua varten?:) Ja voin ilmoittaa etten yleensä kuuntele suomalaista musiikkia mutta Jesse Kaikurannan - Vie mut kotiin on aivan mahtava!!:)Ottakaa ilo irti elämästä!:)

5 kommenttia:

 1. Oih! ukkonen :3 oispa täälläki kunnollisii, eikä ohi kiertävii : /

  http://lish-midnightlove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ukkonen on tavallaan tosi tunnelmallinen sää mutta mua pelotti ihan sairaasti ku olin yksin kotona :o en ees tajua mikä siinä nyt niin kauheesti pelottaa :D toi biisi on muuten ihan mahtava!
  http://thepineaplelife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Täälläki oli kauhee ukkonen! Kiva blogi, ja ihana toi Jessen biisi ♥

  http://sinariitat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tuo Jessen biisi on aivan ihana :-)

  VastaaPoista

Kaikki risut ja ruusut tervetulleita, mutta asiattomat kommentit voisitte jättää pois!